Lapu salāti ar paipalu olām un kūpinātu lasi

Receptes.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No arhīva

Sastāvdaļas:

50 g dažādu salātlapu
4 paipalu olas
100 g auksti kūpināta laša
30 g sarkano sīpolu
50 g ķiršu tomātiņu
50 ml Dižonas sinepju mērces
 
Pagatavošana: (laiks — 20 minūtes)

Recepte dota vienai porcijai. Paipalu olas gatavo benediktiešu gaumē, iesitot tās vārošā ūdenī un vārot vienu minūti. Nomazgātām, saplaucinātām salātlapām pievieno paipalu oliņas, lasi, sagrieztus tomātus un sīpolus. Visu sajauc ar Dižonas sinepju mērci.
 
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu