Latvijā izstrādāts mikrofons nominēts prestižai balvai (20)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rusty Sheriff, CC BY-NC 2.0

Uzņēmuma «JZ Microphones» jaunākais veikums - mikrofons «J1» ir nominēts «29th TEC Awards» balvai kategorijā «mikrofonu tehnoloģijas ierakstiem». Šo balvu katru gadu pasniedz ASV Nacionālā mūzikas preču tirgotāju asociācija kopā ar TEC nodibinājumu par izcilību audio nozarē, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja «JZ Microphones» pārstāvis Elvijs Junde.

«Mikrofons «J1» ir izpelnījies ievērojamu atpazīstamību un pasaules līmeņa atzinību, īpaši populārs kļūstot Ķīnā un Krievijā. Šis ir pirmais produkts no jaunās mazbudžeta mikrofonu sērijas «J» un papildina «JZ Microphones» produktu klāstu, vienlaicīgi padarot kompānijas augstās klases produktos sastopamo kvalitāti un tradīcijas pieejamas plašākam patērētāju lokam,» skaidroja Junde.

Lai gan iecerēts kā mazbudžeta studijas mikrofons, «J1» ir inovācijām bagāts roku darbs un tā ražošana notiek galvenā inženiera Jura Zariņa personīgā uzraudzībā, tādējādi neatkāpjoties no kompānijas augstajiem tehnoloģiskajiem standartiem, piebilda Junde.

Mikrofonam «J1» ir plakans, pelēkas krāsas metāla korpuss ar iebūvētu prettriecienu mehānismu. Mikrofona režģis nosedz aktīvās diafragmas - 21 milimetra - kapsulu. Šī kapsula tiek ražota, balstoties uz «JZ Microphones» patentētās «Golden Drop» tehnoloģijas principiem.

1985.gadā dibinātā tehnoloģiskās izcilības un radošuma balva - «TEC Awards» vērtē un atzīst tehnoloģiskos sasniegumus un ir prestižākā godalga profesionālajā audio jomā. Katru gadu TEC fonds par izcilību un sasniegumiem audio industrijā izsaka atzinību gan individuāliem meistariem, gan kompānijām.

Kompānija «JZ Microphones» ir dibināta 2007.gadā Latvijā. Pēc vairāk nekā 20 gadiem - laika, kurā tapuši daudzi veiksmīgi mikrofonu dizaini, Zariņš nolēma koncentrēt savu talantu un pieredzi, veidojot mikrofonus ar savu zīmolu - «JZ» (Juris Zariņš).

«JZ Microphones» mikrofonu dizainā apvieno gan inovatīvus risinājumus, gan «klasisko skolu». «JZ Microphones» produkti iekļauj trīs konkrētajā industrijā būtiskus elementus - patentētu kapsulu tehnoloģiju, precizitāti elektronikā un inovatīvu industriālo dizainu.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu