Latvijas biatlonistēm pēdējās vietas arī Antholcā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas biatlonistes Baiba Bendika un Žanna Juškāne šodien Itālijas kūrortā Antholcā atkal finišēja Pasaules kausa izcīņas sestā posma 7,5 sprinta sacensību kopvērtējuma lejasgalā.

Bendika ar divām kļūdām šaušanās ieņēma 93. vietu 95 finišējušo dalībnieču konkurencē, bet Juškāne kļūdījās četras reizes un palika pēdējā pozīcijā.

Zīmīgi, ka pēc pirmās šaušanas latvietes ieņēma pēdējās divas vietas, tomēr otrajā ugunslīnijā slovākiete Ļubomira Kaļinova nespēja sašaut nevienu mērķi un atkrita uz 94. vietu.

Kā ziņots, iepriekšējā Pasaules kausa posmā Bendika un Juškāne ieņēma pēdējās divas vietas 15 kilometru distancē.

Uzvaru sacensībās ar vienu kļūdu šaušanās izcīnīja slavenā vāciete Magdalēna Noinere, kurai Bendika zaudēja piecas minūtes un 42,6 sekundes, bet Juškāne atpalika par septiņām minūtēm un 15,8 sekundēm. Šī Noinerei bija jau ceturtā uzvara sprinta sacensībā šosezon.

Otro vietu uz goda pjedestāla aizņēma pagājušās sezonas Pasaules kausa ieguvēja Kaisa Mekereinena no Somijas, kura šāva nekļūdīgi un Noinerei zaudēja 17,5 sekundes, bet trešā palika baltkrieviete Darja Domračova, kura šaušanās pieļāva divas kļūdas, bet no uzvarētājas atpalika par 30,5 sekundēm.

Pasaules kausa kopvērtējumā sieviešu konkurencē pirmajā vietā ar 648 punktiem nostiprinājās Noinere, no viņas par 69 punktiem atpaliek Domračova, bet uz trešo pozīciju ar 545 punktiem pakāpās Mekereinena.

Posma turpinājumā piektdien notiks sprinta sacensības vīriešiem, sestdien notiks stafete sievietēm un masu starta distance kungiem, bet svētdien risināsies masu starts dāmām un vīriešu stafetes sacensības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu