Latvijas hokeja čempionātā apstiprinātas piecas komandas (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Trešdien Latvijas Hokeja federācijā (LHF) norisinājās valdes sēde, kurā tika skatīti jautājumi saistībā ar gaidāmo Latvijas hokeja virslīgas čempionātu. 

Kā vēsta LHF, patlaban dalībai virslīgā ir apstiprinātas piecas komandas - «Dinamo/Juniors», «Daugavpils», HS «Rīga/Prizma», HK «Zemgale/JLSS» un jaunpienācēji «Kurbads».

Iespējams, ka sestā komanda čempionātā būs SK «Rīga», kura paralēli varētu arī startēt Latvijas bērnu un jaunatnes hokeja līgas U-20 vecuma grupā.

Tāpat LHF valde noraidīja SK «Rīga97» komandas vadības lūgumu startēt Sanktpēterburgas jaunatnes čempionātā, pamatojoties ar to, ka lietderīgāk būtu piedalīties Latvijas Virslīgas čempionātā un jaunatnes līgā, kur kopējais spēļu skaits sezonā pārsniegtu 60 spēles. Kā atzina LHF treneru padomes pārstāvji, tad šī vecuma hokejistiem kā U-18 izlases kandidātiem lietderīgāk būtu startēt vietējā čempionātā un aizvadīt vairāk treniņus.

LHF valde arī noraidīja Sporta kluba «Liepājas metalurgs» pārstāvju lūgumu atļaut 2000./2001. gada bērnu hokeja komandai (U-14) startēt Baltkrievijas atklātajā bērnu hokeja čempionātā.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu