Latvijas pilsonis Īrijā nodurts pēc strīda par skeletona rezultātiem Sočos (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ER24 EMS (Pty) Ltd., CC BY-SA 2.0

Portārlingtonas policija Īrijā sestdien atrada kāda Latvijas pilsoņa mirstīgās atliekas ar durtām brūcēm. Īru laikrakstam «The Irish Mirror» izdevies noskaidrot, ka vīrietis nogalināts pēc strīda par skeletona rezultātiem Soču olimpiskajās spēlēs.

Nedēļas nogalē 26 gadus vecais Latvijas pilsonis Aleksandrs Karpovs kopā ar diviem paziņām vērojis skeletona sacīkšu translaciju no Sočiem, kurā krievu sportists Aleksandrs Tretjakovs izcīnīja zelta, bet latvietis Martins Dukurs sudraba medaļu. Skatoties sporta pārraidi, vīrieši lietojuši alkoholu.

Paziņu starpā izcēlies strīds, kura iemesls bijuši skeletona sacensību rezultāti, noskaidrojis īru laikraksts. Strīda laikā viens no Karpova paziņām aizgājis uz virtuvi, paņēmis nazi un sācis ar to draudēt, jau pēc brīža Karpovs ticis nodurts. Kad notikuma vietā ieradās mediķi, vīrietis jau bija miris un ārsti vairs nespēja viņu glābt.

Īrijas policija aizdomās par slepkavības pastrādāšanu aizturējusi divus aptuveni 30 un 40 gadus vecus vīriešus, kuri šobrīd tiek nopratināti.

Zināms, ka Karpovs Īrijā dzīvojis piecus gadus, kur strādājis atkritumu pārstrādes jomā.

«Neviens no abiem aizturētajiem vīriešiem līdz šim nav nonācis Īrijas policijas redzes lokā., tas vienkārši bija strīds, kas izgāja ārpus rāmjiem,» teica Portārlingtonas policijas pārstāvis.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu