Lazdiņš: Karjeru neturpināšu Latvijā, meklēšu komandu Rietumeiropā (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Bez kluba palikušais Latvijas futbola valstsvienības pussargs Artis Lazdiņš turpmākās karjeras izvēli nesaista ar Latvijas futbola čempionātu, bet gan ar Rietumeiropu, aģentūrai LETA atzina sportists.

Kā zināms, Lazdiņš pagājušajā nedēļā pēc abpusējas vienošanās lauza līgumu ar Polijas augstākās līgas klubu Glivices «Piast».

«Jā, sadarbību pārtraucām pēc abpusējās vienošanās. Jāsaka, ka Polijas klubs vēlējās mani redzēt sastāvā arī turpmāk, taču mani neapmierināja vājā spēļu prakse komandā,» teica futbolists.

Šajā sezonā Lazdiņš piedalījies tikai septiņās Polijas čempionāta spēlēs.

Lazdiņš atzina, ka Polijas komandas treneri nav varējuši paskaidrot iemeslu, kāpēc aptuveni sešus mēnešus futbolists nav regulāri ticis laukumā. ««Piast» pārstāvji nevarēja paskaidrot, kāpēc nelaiž mani spēlēt biežāk, ar to nebiju mierā.»

Tāpat 27 gadus vecais futbolists atzina, ka nākotnes plānus saista ar Rietumeiropas valstu futbolu. «Pagaidām ar aģentu meklējam komandu kādā no rietumvalstīm. Ļoti maza varbūtība, ka varētu palikt Polijā. Arī uz Latvijas čempionātu neraugos, taču futbolā nekad neko nevar zināt.»

Pēdējos gados Lazdiņš kļuvis par stabilu Latvijas izlases spēlētāju un valstsvienībā aizvadījis 15 spēles.

«Lai gan man pēdējā laikā nav bijis liels spēles laiks, tomēr esmu labā formā. Regulāri trenējos, tāpēc ar to nav problēmu,» piebilda futbolists.

Lazdiņš «Piast» komandai, kas tikai otro reizi vēsturē spēlēja Polijas augstākajā līgā, pievienojās 2012. gada septembrī. Pirms tam pussargs pārstāvēja Latvijas komandu «Jelgava».

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu