Neticami šokējošs atgadījums iedveš šausmas mierīgā ogļraču pilsētiņā (51)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Boogeyman13, CC BY-NC-ND 2.0

Nepieredzēti šokējošs atgadījums pirmdien satricinājis mazu ogļraču pilsētiņu Kanādas vidienē, iedvešot neizmērojamas šausmas vietējos iedzīvotājos, vēsta vietējais medijs.

Briesmīgais atgadījums noticis pašā nakts melnumā, vispirms izraujot miermīlīgos iedzīvotājus no gultām un tad liekot viņiem klusu šaušalu izvagotām sejām noraudzīties, kā pilsētele tiek nopostīta gandrīz līdz pamatiem.

Aculiecinieki stāsta, ka pa gaisu lidojuši priekšmeti, visapkārt šļākušās asinis un skanējušas šausmu pārņemto iedzīvotāju neticības pārpilnās vaimanas.

Un tad pēkšņi viss norimis, tikpat negaidīti kā sācies.

Bojāgājušo, diemžēl, nav.

«Šausmīgas šausmas. Šaušalīgas šaušalas. Šokējoši,» raksturojot notikušo, norādīja pilsētiņas policijas priekšnieks Baisulis Asinspirts.

«Briesmīgākas briesmas es nekad dzīvē nebiju piedzīvojis,» viņš piebilda.

Šausmene ir viena no mazākajām Kanādas pilsētām. Tajā dzīvo vien 48 iedzīvotāji, 47 no kuriem ir ogļrači.

Plūkādams savas nošļukušās ūsas, Asinspirts pauda stingru apņēmību šo lietu atrisināt un vainīgos sodīt.

«Mēs viņus noķersim un sodīsim pēc visas likuma bardzības. Mēs viņiem kājas pārlauzīsim, rokas arī pārlauzīsim, likums mums to ļauj. Mēs vēl redzēsim, kurš te šokēsies pēdējais,» norādīja brašais policijas priekšnieks.

«Un tad, kad mēs būsim tikuši galā, mūsu jaukajā pilsētiņā atkal viss būs rāmi un par mums neviens vairs nerunās,» savu kaismīgo uzrunu uz pilsētas drupu fona noslēdza likuma kalps.

Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa.

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu