Ņiživijs: Pagājušajā sezonā mums ļoti pietrūka Ozoliņa (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas «Dinamo» pieredzējušais uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs uzskata, ka Sanda Ozoliņa atgriešanās komandas rindās palīdzēs klubam.

«Bez šaubām - «Dinamo» komandai šosezon palīdzēs Sanda atgriešanās. Ozoliņš ir lielisks spēlētājs un liela autoritāte, kas ir ļoti nepieciešams komandai. Vienmēr ir vajadzīgs cilvēks, kurš ar savu piemēru laukumā, attieksmi pret darbu un savu vārdu ģērbtuvē var sapurināt komandu, parādīt piemēru,» Ņiživiju citē «R-Sport».

«Mums tas ir liels pluss. Pagājušajā sezonā mums viņa ļoti pietrūka. Bija moments, kad varējām aizķerties play-off zonā, un mums pietrūka tieši šāda spēcīga līdera,» uzskata uzbrucējs.

«Nevēlos salīdzināt šo komandu un ar pagājušās sezonas «Dinamo», jo pašlaik rit pirmssezonas spēles, tas nav čempionāts. Sezonas laikā viss būs citādāk, tādēļ pašlaik izdarīt secinājumus nevar,» skaidro Ņiživijs.

«Uzvārdi? Spēlē nevis uzvārdi, bet gan komanda. Jebkuri uzvārdi ir tikai komandas sastāvdaļa. Mēs labi gatavojamies sezonai, tādēļ ceram uz maksimālo rezultātu, kādu varam sasniegt. Katrs mačs mums būs ļoti svarīgs un katrā mačā centīsimies paņemt trīs punktus,» piebilst hokejists.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu