Nolans: Nebija nozīmes, kurš vārtsargs šodien stāv vārtos (102)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans pēc pasaules čempionāta pirmās spēles sacīja, ka vārtsargi nav vainojami pie zaudējuma.

«Apollo» jau ziņoja, ka Latvijas hokejisti savā pirmajā spēlē ar rezultātu 0:6 zaudēja Krievijas hokejistiem.

«Nav nozīmes, kurš vārtsargs šodien stāvētu vārtos, Krievija spēlēja ļoti labi. Vārtsargi nebija vainīgi,» pēc «sausā» zaudējuma izteicās Nolans.

«Jučers ir spēlējis KHL, arī Edgars, un kādam bija jāstāv vārtos. Rīt vārtos stāsies Masaļskis,» norādīja treneris.

«Bērziņam bija pārkāpums, taču mēs izturējām mazākumā vairākas minūtes. Pielikām lielas pūles, lai izturētu,» teica Nolans, kurš par četrām «sausām» spēlēm pasaules čempionātā pēc kārtas sacīja, ka nemetot pa vārtiem pie panākuma nav iespējams tikt.

«Ja nemetīsim pa vārtiem, negūsim vārtus. Ir jāmet, 15 metieni spēlē. Vai mani uztrauc «izlidošana» no augstākās grupas? Nē, šī bija tikai viena spēle, būs citas komandas, kuras uzvarēs Krieviju, to varu apsolīt,» piebilda Nolans, kurš izvairīgi komentēja Zemgus Girgensona dalību pret ASV.

«Ja Bērziņam piešķirs diskvalifikāciju, Māris Jass var spēlēt arī uzbrukumā, mums ir vairāki varianti padomā,» atbildēja treneris.

Komentāri (102)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu