Omlete ar rupjmaizi un sieru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sastāvdaļas:
4 šķēles rupjmaizes «Ķieģelītis»
4 olas
150g siera
sviests cepšanai
sāls
pipari
sauja šampinjonu

Pagatavošana:

Katru rupjmaizes šķēli sagriež sešās daļās un apcep uz pannas no abām pusēm gaiši brūnu. Olas sakuļ, pievieno sāli un piparus, sarīvētu sieru un gabaliņos sagrieztas sēnes. Olu maisījumu lej uz rupjmaizes un uz mazas uguns cep zem vāka 5 minūtes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu