Pasažieriem lidostā jāierodas savlaicīgāk (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Starptautiskajā lidostā «Rīga» no otrdienas, 11.septembra, tiks veikta divu jaunu pasažieru reģistrētās bagāžas pārbaudes iekārtu uzstādīšana, tāpēc pasažieriem lidostā vajadzētu ierasties savlaicīgāk.

Kā portāls «Apollo» uzzināja lidostā, bagāžas pārbaudes iekārtu uzstādīšanas rezultātā līdz pat novembra beigām pasažieriem pie reģistrācijas galdiem jārēķinās ar ilgāku reģistrētās bagāžas nodošanas laiku.

Lai savlaicīgi tiktu nokārtotas nepieciešamās formalitātes, lidostas pārstāvji aicina pasažierus lidostā ierasties ne vēlāk kā divas stundas pirms plānotā lidojuma.

Lidostā uzsver, ka pasažieru reģistrētās bagāžas pārbaudes iekārtu uzstādīšana ir obligāta Eiropas Komisijas (EK) prasība. Atbilstoši EK regulai 185/2010, nepieciešams novecojušās bagāžas pārbaudes iekārtas nomainīt pret jaunām.

Darbi notiek sadarbībā ar «Logan Teleflex Ltd». Projekta ietvaros paredzēts jaunās iekārtas integrēt esošajā bagāžas transportēšanas konveijerā.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu