Pēc telefonsarunas Merkele skarbi izteikusies par Putinu (327)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pēc pagājušās nedēļas nogales notikumiem, kad Krievija militāri iejaucās Krimā, daudzi analītiķi un amatpersonas ir pievērsuši uzmanību Krievijas prezidenta Vladimira Putina psihei, raksta «The Week». 

Kāds ASV prezidenta Baraka Obamas administrācijas pārstāvis intervijā vietējai presei atklājis, ka pēc sarunām ar Putinu, viņi ir aizdomājušies, kas notiek Krievijas prezidenta galvā.

Savukārt uz iespējamiem Putina psihes traucējumiem ir norādījušas ne tikai dažādas amatpersonas, bet arī Vācijas kanclere Angela Merkele. Laikraksts «New York Times» atklājis, ka pēc svētdienas telefonsarunas ar Putinu, viņa vairāk nav droša par to, vai Krievijas prezidents maz saprot, kas notiek realitātē. Merkele telefonsarunā Obamam izteikusies, ka Putins atrodas gluži kā «citā pasaulē».

Diplomātu aprindās valda uzskats, ka valstu līderi ir kā sava veida aktieri, kuru rīcību ietekmē zināmi draudi. Taču netiek izslēgts, ka šiem izteikumiem tulkojumā ir zaudēta kāda svarīga nianse.

Komentāri (327)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu