Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

Klimpām:
300 g biezpiena
100 g miltu
1 ola
100 g cukura
vaniļas cukurs
šķipsniņa sāls

Zupai:
rabarberi
cukurs
kanēļa standziņa

Pagatavošana:

Biezpienu samīca ar olu, cukuru, vaniļas cukuru, miltiem un šķipsniņu sāls. Verdošā ūdenī liek klimpas, kad tās uzpeld, izņem no ūdens.

Rabarberus sagriež, liek ūdenī, pieliek kanēļu standziņu, vāra gatavus. Vārīšanas beigās pieliek cukuru pēc garšas. Atdzisušā zupā liek klimpas, pasniedz.

http://www.flickr.com/photos/ripzip/

http://www.flickr.com/photos/ripzip/

Foto: CC Licence

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

18

2014. gada 18. aprīlis

Vārda dienas

Jadviga, Laura
Jadvīga, Jadze, Jedviga, Laure, Laurentīna, Laureta, Laurita

Workingday

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +16 ℃
Skaidrs

Vējš: 8 m/s

Saule lec: 06:06
Saule riet: 20:39
Dienas ilgums: 14:33

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

18.04.2014
Ienākt apollo.lv