Siksna līderis MHL Zvaigžņu spēles Rietumu konferences aizsargu balsojumā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas komandu HK «Rīga» pārstāvošais Edgars Siksna pašlaik ieņem pirmo vietu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Izaicinājuma kausa jeb Zvaigžņu spēles balsojumā.

Piektdienas pēcpusdienā Siksna līdzjutēju balsojumā bija pārsniedzis 2000 balsu robežu un par nepilnām 30 balsīm apsteidza Rušanu Rafikovu no Jaroslavļas «Loko» vienības.

Savukārt trešo vietu ieņem vēl viens Latvijas komandas aizsargs Edmunds Augstkalns, kurš atpaliek par nepilnām 200 balsīm.

Uzbrucēju un vārtsargu balsojumos Rietumu konferencē starp populārākajiem pašlaik nav Latvijas hokejisti.

Tikmēr Austrumu konferences populārāko uzbrucēju balsojumā piekto vietu ieņem Latvijas sportists Deniss Baškatovs no Kirovočepeckas «Olimpija» vienības. No labāko trijnieka, kas dotu iespēju Izaicinājuma kausa spēli uzsākt sākumsastāvā, viņš pašlaik atpaliek par vairāk nekā 300 balsīm.

Līdzjutēju balsojums turpināsies līdz 10.janvārim, bet Izaicinājuma kausa spēle 1.februārī notiks Ņižņijnovgorodā.

MHL Izaicinājuma kausa spēle pēc sava formāta atbilst Zvaigžņu spēlei, taču šajā mačā laukumā notiek īsta bezkompromisa cīņa, kurā Austrumu un Rietumu izlašu dalībnieki vārda tiešā nozīmē cīnās par Izaicinājuma kausa iegūšanu.

Pagājušās sezonas MHL Izaicinājuma kausa spēlē piedalījās Latvijas kluba «Rīga» aizsargs Edgars Dīķis, 2012.gadā tajā startēja cits «Rīgas» aizsargs Mārtiņš Jakovļevs, savukārt vēl gadu iepriekš Izaicinājuma kausā piedalījās «Rīgas» komandas hokejisti Kristers Gudļevskis, Raimonds Vilkoits un Juris Upītis, bet Rietumu konferences komandas galvenā trenera pienākumus pildīja Leonīds Tambijevs, kurš ir arī «Rīgas» galvenais treneris.

Kā ziņots, jau ceturto sezonu pēc kārtas MHL A divīzijā spēlē Latvijas komanda «Rīga». Sacensībās piedalās 39 komandas no septiņām valstīm,

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu