Smaga autoavārija Daugavpils pusē; dzīvību zaudē jauna sieviete (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Ceturtdien Daugavpils novadā pēc vieglās un kravas automašīnas sadursmes gāja bojā vieglās automašīnas vadītāja, 24 gadus veca sieviete.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Daugavpils-Baltkrievijas robeža 9.kilometrā 1989.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Mazda 626», iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar kravas automašīnu «Mercedes-Benz» ar puspiekabi, kuru vadīja 1960.gadā dzimis vīrietis.

No gūtajām traumām notikuma vietā nomira vieglās automašīnas vadītāja, savukārt pēc sadursmes aizdegās un daļēji sadega kravas automašīna.

Kuldīgas novadā, autoceļa Kabile-Šķēde 7.kilometrā, 1970.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Opel Vectra», nobrauca no ceļa un apgāzās. Avārijā cieta automašīnas vadītāja, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt autoceļa Kuldīga-Skrunda-Embūte 27.kilometrā 1989.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Audi A3», netika galā ar tā vadību, nobrauca no ceļa un apgāzās. Avārijā cieta automašīnas vadītāja, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurās cieta desmit cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 29 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 13 bijuši autovadītāji, 16 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 13 transportlīdzekļu vadītāji - divi autovadītāji un 11 velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu