T/c Dole apkārtnes iedzīvotāju ērtībām Lielās Talkas laikā pieejams 10m3 atkritumu konteiners (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Lielās Talkas ietvaros aicina T/C Dole apkārtnes iedzīvotājus sakopt savu tuvējo teritoriju un arī dzīves vietas. Ikviens talkotājs apkārtnē savāktos atkritumus, vai dzīves vietā sakrātos mazgabarīta krāmus, no kuriem jāatbrīvojas, sestdien, 27. aprīlī varēs ievietot tam īpaši paredzētā, 10m3 lielā atkritumu konteinerā, kas tiks novietots pie t/c «Dole». 

«Lielā Talka ir viens no tiem pasākumiem mūsu valstī, kurā jāiesaistās un sava artava jāsniedz ikvienam. Atliek vien atrast piemērotāko veidu. Tā kā t/c «Dole» tiešā tuvumā nav lielu sakopjamu teritoriju, esam raduši iespēju iesaistīties citādi – novietot atkritumu konteineru pie t/c, lai atvieglotu tālāko talkas laikā savākto atkritumu nonākšanu tiem paredzētajā vietā,» stāsta t/c «Dole» menedžere Maruta Siliņa.

Konteiners būs novietots pie t/c «Dole» 27. aprīlī. Atkritumus un gružus tajā aicināti ievietot iedzīvotāji, kuri tos savāks, sakopjot tuvējo apkārtni vai iespējams, atbrīvojot savu dzīvokli no mazgabarīta atkritumiem, kam nav nepieciešama īpaša utilizācija.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu