U-18 basketbolistes pārliecinoši uzvar arī Ukrainu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas U-18 meiteņu basketbola izlase šodien Maķedonijā notikušajā Eiropas čempionāta B divīzijas turnīra par 9. līdz 18. vietu otrajā spēlē ar 66:40 (18:7, 16:11, 20:13, 12:9) pārliecinoši uzvarēja Ukrainas vienaudzes.

Latvijas izlases rindās rezultatīvākā ar 16 punktiem bija Renāte Reine, kura vienīgā pārsniedza desmit gūto punktu robežu.

Šīs apakšgrupas pirmās kārtas mačos trešdien Latvija ar 101:29 sagrāva Skotiju, bet Melnkalnes izlase ar 61:51 pieveica Maķedonijas vienaudzes.

H apakšgrupas pēdējā spēlē Latvijas izlase piektdien spēkosies ar Melnkalni, noskaidrojot, kura no komandām cīnīsies par devīto vietu turnīrā.

Kā ziņots, čempionāta pirmā posma C apakšgrupas pirmās kārtas mačā Latvijas izlase ar 67:68 zaudēja Baltkrievijas vienaudzēm, otrajā cīņā ar 79:49 sagrāva sacensību saimnieci Maķedoniju, bet trešajā spēlē ar 48:59 zaudēja Anglijas vienaudzēm.

Latvijas izlase savā apakšgrupā ieņēma trešo pozīciju, bet cīņu par vietu A divīzijā turpina tikai apakšgrupu pirmo divu vietu ieguvējas. Tā vietā latvietes bija spiestas pievērsties cīņai par 9. līdz 18. vietu, līdzi ņemot pret Maķedoniju izcīnīto uzvaru.

H apakšgrupas kopvērtējumā pašlaik Latvijas kontā trīs uzvaras trīs mačos, bet Melnkalnei un Ukrainai ir divas uzvaras trīs spēlēs. Tikmēr Skotija un Maķedonija šajā grupā cīnās bez panākumiem attiecīgi trīs un divās spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu