Uzzini, kas savā īpašumā iegūst Deju svētku lieluzveduma «Tēvu laipas» DVD! (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Laimē Deju lieluzveduma «Tēvu laipas» CD

Savā lapā «Facebook.com» piedāvājām konkursu, kurā bija iespējams laimēt Deju lieluzveduma «Tēvu laipas» DVD. Esam izlozējuši trīs veiksminiekus!

Deju lieluzveduma «Tēvu laipas» DVD savā īpašumā iegūst:

Apsveicam uzvarētājus!

Deju svētku lieluzvedums «Tēvu laipas», kurā 603 visu paaudžu deju kolektīvi no Latvijas un tautieši no ārvalstīm, kopīgi veidojot rekordlielu dalībnieku skaitu – 15000 dejotāju, četrās deju «laipās» atklāj latviešu tautas vēstures pagriezienus un latviskās dzīvesziņas vērtības.

Deju svētku koncepcijas autori un mākslinieciskie vadītāji ir horeogrāfi Jānis Ērglis un Jānis Purviņš. Koncerta programmu veido gan latviešu «zelta fonda» dejas ( «Aiz ezera augsti kalni» un «Ai, tēvu zeme» Ulda Žagatas horeogrāfijā, Harija Sūnas «Sudmaliņas», Viļa Ozola «Spriguļu sišana» u.c.), gan īpaši šim deju uzvedumam veidotās jaunās horeogrāfijas (Agra Daņiļeviča «Apkal manu kumeliņu», Ilzes Mažānes «Simjūdu tirgus», Ilutas Mistres «Kaņeku Jānis, kaimiņ’ Grieta», Arta Puriņa «Mūžam citas nemīlēšu» u.c.).

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu