Vistas stilbiņi balzamiko un apelsīnu mērcē (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Autora foto

Nepieciešams:

  • Vistas stilbiņi 4 gab.
  • Apelsīns 1 gab.
  • Balsamiko etiķis 2 ēdamk.
  • Jūras sāls un pipari (pēc garšas)
  • Extra virgin olīveļļa 1 – 2 ēdamk.
  • Sviests bez sāls 1 ēdamk.

Pagatavošana:

Vistas stilbiņus nomazgā un nogriež augšējo kauliņu, kas atrodas aiz skrimšļa.

Stilbiņus apkaisa ar sāli un pipariem.

Uz pannas uzlej olīveļļu un liek virsū vistas stilbiņus.

Apcep zeltaini brūnus no visām pusēm.

Pievieno apelsīna šķēles, nedaudz abrūnina un liek sakarsētā līdz 210 grādiem cepeškrāsnī. Cep 15 min.

Gatavos stilbiņus izņem no pannas un uzliek uz šķīvja.

Pie apelsīniem pievieno balzamiko etiķi un paspiež apelsīnu, lai iznāk sula. Sautē 2 min.

Izslēdz uguni un pievieno sviestu.

Liek vistas stilbiņus apelsīnu balzamiko mērcē, apviļā no visām pusēm.

Pasniedz ar garnīru pēc izvēles.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu