Jauns Lāzertaga centrs «Ghosthouse» no kompānijas Poligon 1.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lāzertaga spēļu uzņēmums Poligon-1 nav apstājies savā izaugsmē, jo pavisam nesen «Rīgas Lāzertaga centru» sarakstu papildināja ar jaunu izklaides spēļu centru, kuram ir intriģējošs nosaukums- «Ghosthouse» jeb «Spoku māja».

Pēc leģendas «Ghosthouse» ir pamesta viesnīca, kura reiz bija piepildīta ar daudziem viesiem un draudzīgu personālu, bet vienā jaukā dienā atklājās, ka nezināmu un neizskaidrojamu iemeslu dēļ no viesnīcas bez pēdām ir pazuduši visi cilvēki.

Spēlētājiem nāksies sastapties ar pamestās viesnīcas mistisko noskaņu, kuras gaisotnē būs iespēja pārbaudīt savas taktiskās spējas, precizitāti un spēju darboties komandā. Adrenalīns, pozitīvas emocijas, interesanti scenāriji un aizraujoša spēle tiek garantēta ikvienam!

Jaunajā lāzertaga centrā «Ghosthouse» ir pieejamas divas arēnas:

  • Koncertzāle. Lāzertaga spēle notiek lielās banketa zāles telpā, kurā reiz tika rīkotas krāšņas svinības dzīvās mūzikas pavadībā. Spēlētājiem ir pieejama gan pati zāle ar noslēpumainu labirintu, gan arī daudzās palīgtelpas. Gar zāles sienām ir izvietoti balkoni, kuri ir kā radīti skatītājiem. Dotajā arēnā vienlaicīgi var spēlēt līdz 20 cilvēkiem. Un, pats galvenais, ka zāli var izmantot jebkurā gadalaikā un jebkuros laika apstākļos.
  • Viesnīcas teritorija. Tas ir liels pagalms ar baseinu un dārzu, kur kā aizsegi ir sabūvētas koka konstrukcijas. Katrai komandai bāzes vietā ir uzcelta mājiņa. Tātad, ja plānojat aktīvu atpūtu ārpus pilsētas burzmas, tad dotā arēna būs pašā laikā.

«Ghosthouse» ir ideāli piemērots tam, lai tajā organizētu dažādus svētku pasākumus (bērnu dzimšanas dienas, korporatīvus, vecpuišu balles, vecmeitu balles u.c.). Ja Jūs plānojiet kādus svētkus ārpus pilsētas burzmas, tad Poligon 1 komanda palīdzēs ar organizēšanu. Kā papildinājumu lāzertaga spēlei, mēs Jums piedāvājam 2 banketa zāles ar lieliem galdiem un labiekārtotas piknika vietas ar grilu, kur pēc pasākuma aktīvās daļas varēsiet turpināt svinības, savstarpēji salīdzināt spēles statistiku un dalīties ar iespaidiem.

Gribam atgādināt, ka tikai uzņēmums Poligon 1 savā saitā- lazertgs.lv piedāvā iepazīties ar jebkuras spēles statistiku. Kā visos Lāzertaga centros, tā arī «Ghoshouse» esam parūpējušies par viesu komfortu, jo ir pieejama bezmaksas autostāvvieta, WC, atsevišķas ģērbtuves, dušas, bezmaksas Wi-Fi un apkure ziemas periodā.

Lai maksimāli atvieglotu kāda pasākuma plānošanas procesu, mūsu saitā ir pieejama ērta online-rezervācija.

Uz lāzertaga spēlēm ne vienmēr izdodas savākt sev kompāniju, bet tas nav šķērslis, jo Poligon 1 lāzertaga centros regulāri notiek publiskās (atvērtās) spēles. Tajās var piedalīties jebkurš interesents- visi sanākušie tiek sadalīti līdzvērtīgi vienādās komandās, un spēle var sākties. Uzzināt visu smalkāk un pierakstīties uz spēli var mūsu saita sadaļā «Atvērtās spēles».

Poligon 1 aicina visus aktīvās atpūtas cienītājus uz saviem Lāzertaga centriem:

  • Lāzertaga centrs «Ghosthouse» +371 2730 7674, Mūkupurva iela 19b, Rīga (iebraukšana no K.Ulmaņa gatves, pretī veikalam «SKY»);
  • Lāzertaga centrs «RRR Radiotehnika» +371 2730 7674, Kurzemes prospekts 3D, Rīga;
  • Lāzertaga centrs Siguldā +371 2020 7293, Miera iela 15, Sigulda;
  • Lāzertaga centrs «Vārpiņu mežs» +371 2020 7293, Vārpiņi, Siguldas pagasts;
  • Lāzertaga centrs Valmierā +371 2013 6094, «Jeri», Valmieras pagasts;
  • Lazertaga centrs Liepājā +371 2001 4041, Zemnieku iela 32, Liepāja.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu