Otrdienas horoskops: 15. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops otrdienai, 15. maijam.

AUNS Šobrīd tev vairāk jābalstās uz paša spriedumiem, un mazāk jāietekmējas no apkārtējo domām. Pieklājīgi pateicies par piedāvāto palīdzību un turpini darboties pēc sevis nospraustā plāna.

VĒRSIS Skaistas lietas, gardi ēdieni un izklaides būs tava vājība. Taču tagad vajadzētu atturēties no kārdinājuma. Pagaidām ievēro taupības režīmu, jo nauda drīzumā būs nepieciešama svarīgākiem mērķiem!

DVĪŅI Pirms nebūsi savedis kārtībā sāktās lietas, uz jaunām nemaz neskaties! Neradi sev apkārt haosu, tas tikai traucēs koncentrēties. Esi neatlaidīgāks, enerģiskāks, risinot lietišķos jautājumus.

VĒZIS Ar saviem profesionālajiem panākumiem vari piesaistīt ietekmīgu cilvēku uzmanību. Nav izslēgts, ka, iepazīstoties ar kādu interesantu personu, pavērsies cits dzīves redzējums.

LAUVA Darba lietas kārtojot, ik pa brīdim var parādīties nedrošības sajūta, kura liegs pieņemt racionālus lēmumus. Varbūt kāds no ilggadējiem kolēģiem spēs sniegt tev palīdzīgu roku.

JAUNAVA Ja atmetīsi aizspriedumus un aktīvāk domāsi par turpmākās izaugsmes iespējām, ātri vien spēsi trāpīt uz «vajadzīgajām sliedēm». Nesatraucies par ikdienas sīkumiem, vairāk domā par lielām lietām.

SVARI Var izrādīties, ka tev ikdienas darbi ir par garlaicīgu, sapņosi par jaunām virsotnēm, satraucošiem notikumu pavērsieniem. Kāds Svaru zīmes pārstāvis var nopietni atsvērt citas darba iespējas.

SKORPIONS Tu īsti nespēsi kontrolēt savas emocijas, tādēļ šodien nevajadzētu risināt nākotnei svarīgus jautājumus. Mēģini uz dzīvi raudzīties no pozitīvāka skatu punkta, tas daudz ko var mainīt!

STRĒLNIEKS Būsi noskaņots dižiem darbiem, bet apstākļu sakritības rezultātā ieceres var nākties atlikt uz zināmu laiku. Saskarsmē ar kolēģiem atturies no pārlieka tiešuma, uzstājības.

MEŽĀZIS Daudzi notikumi var risināties pretēji gaidītajam. Ir iespējami finansiāli sarežģījumi, pārpratumi ar sadarbības partneriem. Centies saglabāt diplomātisku nostāju, visu risināt mierīgā ceļā.

ŪDENSVĪRS Piemērota diena visu veidu pētniecībai. Tu lieliski sapratīsies ar apkārtējiem, it sevišķi jaunāko paaudzi. Ja esi saistīts ar pedagoģijas lauciņu, vari rēķināties ar panākumiem.

ZIVIS Rūpīgāk ieklausies pieredzējušu cilvēku padomos un nekautrējies pieņemt atbalstu no apkārtējo puses. Zvaigznes iesaka ņemt vērā intuīcijas sniegtās norādes, nerīkoties pretēji savai sirdsbalsij.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu