"Celtics" bez Porziņģa par NBA čempioniem nekļūs, prognozē apskatnieki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis.
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis. Foto: Winslow Townson/AP

Kristapa Porziņģa savainojums var traucēt Bostonas "Celtics" kļūt par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempioniem, trešdien pēc komandas iekļūšanas izslēgšanas spēļu otrajā kārtā raidījumā "Inside the NBA" paziņoja eksperti Čārlzs Bārklijs un Kenijs Smits.

Jau ziņots, ka Bostonas "Celtics", nespēlējot Porziņģim, trešdien sasniedza Austrumu konferences pusfinālu, sērijā ar 4-1 pieveicot Maiami "Heat".

Pretinieki noskaidrosies sērijā, kurā Orlando "Magic" un Klīvlendas "Cavaliers" uzvaru skaits šobrīd ir līdzsvarā - 3-3.

"Ja Porziņģis atgriezīsies laukumā, komanda var izcīnīt čempionu titulu," pēcspēles studijā sacīja Kenijs Smits.

"Zinu, ka ''Celtics'' labprātāk otrajā kārtā spēlētu ar ''Cavaliers'', jo tā varētu būt vieglāka pretiniece. ''Magic'' ir tik daudz lielo spēlētāju un Bostonas komandai ļoti pietrūks Porziņģa," sacīja Bārklijs.

Viņš uzsvēra, ka Klīvlendas komandai ir tikai divi garie spēlētāji, bet Orlando vienībā tādi ir seši.

"Es nesaku, ka "Magic" noteikti uzvarēs "Celtics", ja Porziņģis nespēlēs, bet bez viņa Bostonas klubam būs grūtāk," savu viedokli pauda Bārklijs.

''Es nesaku teikšanas pēc, ka bez Porziņģa ''Celtics'' titulu neizcīnīs. Es tam tiešām ticu," savu pārliecību pauda 1992./1993.gada sezonas finālists. "Viņa un Džrū Holideja pievienošanās ļāva ''Celtics'' sasniegt citu līmeni. Ja Porziņģis neatgriežas, tad auguma centimetri var traucēt cīņā par titulu.''

Porziņģis sērijas ceturtajā spēlē sastiepa ikru muskuli un visticamāk nākamajā sērijā nepiedalīsies, taču komanda saglabā cerības, ka viņš varētu atgriezties laukumā Austrumu konferences finālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu