Ventspilī ar velobraucienu atklās vasaras tūrisma sezonu

TVNET/LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Sestdien, 12.maijā, Ventspils Piedzīvojumu parkā notiks vasaras tūrisma sezonas atklāšanas pasākums, ko ievadīs velobrauciens pa pilsētas ielām, informē Ventspils Sporta pārvaldes vadītājas vietnieks Kārlis Gubāts.

Velobrauciena motīvs šogad būs «Ieripo vasarā 2018». Tas notiks divās trasēs - 8,6 kilometru trasē pieaugušajiem un mazajā 2,1 kilometra trasē bērniem. Pulcēšanās velobraucienam notiks Ventspils Piedzīvojumu parkā.

Pirmie plkst.10.15 trasē dosies bērni vecumā līdz deviņiem gadiem. Brauciens sāksies Piedzīvojumu parkā un turpināsies pa Saules, Pionieru, Ganību un Krustkalnu ielu, finišējot Piedzīvojumu parkā.

Garās trases dalībniekiem starts notiks plkst.11. Brauciens sāksies Piedzīvojumu parkā un turpināsies pa Saules ielu, Lielo prospektu, Kroņu, Loču, K.Valdemāra, Ostas, Prāmju, Kuldīgas, Ganību un Krustkalnu ielu, finišējot Piedzīvojumu parkā.

Velobrauciena laikā no plkst.10 līdz 12 iespējami satiksmes ierobežojumi un ielu slēgšana, kā arī tiks ierobežota sabiedriskā transporta kustība pilsētā, tāpēc iespējama autobusu kavēšanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu