Šodien vakariņās panēti zivs filejas gabaliņi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Arī Tavs ikvakara ceļš mājup sākas ar jautājumu «Kas vakariņās?». Mēs sakām «Čiks un gatavs», jo mums ir recepte! Ātri un vienkārši!

Izvēlies jebkuru sev tīkamu baltās zivs fileju, ideālā variantā izfilē pats, panē miltos un olā, un dažu desmitu minūšu laikā vakariņas gatavas!

Sastāvdaļas un pagatavošana: "Cepta zivs fileja"

Foto: depositphotos.com
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu