Otrdienas horoskops: 3. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops otrdienai, 3. aprīlim.

AUNS Tev veiksies intelektuāla rakstura darbi. Vari pievērsties sarakstei, meklēt jaunus kontaktus, dibināt pazīšanos. Kāds Auna zīmes pārstāvis var nolemt kardināli mainīt savu ģērbšanās stilu.

VĒRSIS Raugies, lai uzslavas no sabiedrības puses nesagroza tev galvu. Centies būt apdomīgāks tēriņos, vairāk domāt par uzkrājumiem. Attiecībās ar ģimenes locekļiem būsi draudzīgs un jautrs.

DVĪŅI Tu daudz ko spēsi mācīties no līdzgaitniekiem. Piemērots brīdis, lai sakārtotu sevi garīgajā plānā, tiktu vaļā no kāda kaitīga ieraduma. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam pie auto stūres.

VĒZIS Emocijas var sist augstu vilni, tavs uzdevums ir neļauties pārmērīgām kaislībām, neļaut tām iedragāt attiecības ar ģimenes locekļiem. Šodien nevajadzētu veikt lielus pirkumus.

LAUVA Ierēdņu durvīm met lielu līkumu, ja negribi saskarties ar problēmām vai sabojāt sev garastāvokli. Valsts iestādes apmeklē, ja tevi spiež galēja nepieciešamība. Darbā vari ieviest visu veidu jauninājumus.

JAUNAVA Pirms gatavojies sākt darbu, kārtīgi izpēti visus apstākļus. Apspied sevī egoismu, vairo sapratni pret tiem, kuriem dzīvē vai darbā nav veicies tik labi kā tev. Veiksmīga diena lektoriem.

SVARI Visticamāk, tiksies ar domubiedriem, meklēsi saikni ar neatkarīgiem, neordināriem cilvēkiem. Dienas pirmā puse ir kā radīta visu veidu radošajām aktivitātēm, pēcpusdiena lietišķiem pasākumiem.

SKORPIONS Darba jautājumi šodien prasīs pacietīgu un nosvērtu pieeju. Neskatoties uz nelieliem šķēršļiem, tev kopsummā izdosies īstenot nospraustos plānus, izcelties apkārtējo vidū ar labiem rezultātiem.

STRĒLNIEKS Kāds var mēģināt izjaukt tavus nodomus, taču nekas prātīgs nelabvēlim nesanāks. Veiksme noteikti būs tavā pusē! Esi piesardzīgāks, skrupulozāks, risinot juridiska rakstura jautājumus.

MEŽĀZIS Pārmaiņu vējš ienesīs vēsmas personīgajā dzīvē. Var izmainīties tava attieksme pret tuviniekiem un darbu. Šo varēs dēvēt par garīgās izaugsmes brīdi. Var uzlaboties tavs materiālais stāvoklis.

ŪDENSVĪRS Tavs nebēdnīgais noskaņojums mudinās gan uz piedzīvojumiem mīlas jomā, gan zināmām avantūrām finansiālajā plānā. Ar pēdējo gan steigties nevajadzētu, naudas lietas šobrīd labāk necilāt!

ZIVIS Tieši izlēmīgos, drošsirdīgos Zivju zīmes pārstāvjus gaida panākumi. Izmanto iespējas un, daudz neprātojot, ņem visu, ko liktenis tev dod. Saskarsmē ar kolēģiem valdīs draudzīga, nosvērta gaisotne.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu