Nakšņot «putnu ligzdā» jeb neparasts koka namiņš tūristiem Francijā

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Uzņēmums «Atelier LAVIT» saviem klientiem Francijā piedāvā unikālu iespēju nakšņot nelielā koka namiņā, kas augstu gaisā apbūvēts apmēram 100 gadus veca ozola stumbram, vēsta aģentūra «Caters News Agency».

Naktsmītnes veidošanā dizaineri iedvesmojušies no īstām putnu ligzdām. Viens no projekta mērķiem bija realizēt funkcionālu un ērtu viesnīcas numuriņu augstu kokā.

Neparastajā koka namiņā iespējams nokļūt pa dēļu tiltiņu, kas ved no cita ozola 30 metru attālumā. Interesenti tajā var ne tikai atpūsties un baudīt meža skaņas, bet arī relaksēties spa zonā. Tāpat viesnīcā atrodas arī vannas istaba, guļamistaba un eleganta jumta terase ar skatu uz visu mežu.

Namiņš, kas ierīkots apmēram 10 metru augstumā, atrodams Francijas Rarejas komūnā - vienas stundas brauciena attālumā no valsts galvaspilsētas Parīzes.

Viesnīca piesaistījusi ievērojamu tūristu uzmanību, izbaudīt neparasto pieredzi piesakās arvien vairāk cilvēku. Viena nakts koka namiņā maksā apmēram 330 eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu