Ekstrēmajiem: naktsmītnes 400 metru augstumā ar skatu uz Andu kalniem

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA Agency/ScanPix

Gleznainā Inku Svētā ieleja atrodas Andu kalnos Peru. Lai gan šī vieta mūsdienās kļuvusi par vienu no Peru nozīmīgākajiem apskates objektiem, interesenti te var nakšņot arī ekstrēmā naktsmītnē ar iespaidīgu skatu.

Uzņēmums «Nature Viva» piedāvā ekskluzīvu iespēju nakšņot caurspīdīgās «kapsulās», kas 400 metru augstumā karājas pie klinšu sienas. Neparastajā viesnīcā tūristi var baudīt ne tikai Inku Svēto ieleju, bet arī noslēpumaino Andu kalnu un Urubamas upes skaistumu.

Kopumā tiek piedāvātas trīs caurspīdīgas kapsulas - katrā no tām atrodas četras gultas. Naktsmītne ir ūdensnecaurlaidīga, un tajā atrodas arī privāta vannasistaba un ēdamzona.

Lai nonāktu naktsmītnes mīkstajās gultās, speciālistu pavadībā uz to jārāpjas, izmantojot alpīnisma ekipējumu. Pēc brokastīm nākamajā rītā jādodas lejup.

Lai pavadītu nakti šādā viesnīcā, vienam cilvēkam nāksies atvadīties no apmēram 375 eiro. Cenā iekļautas vakariņas ar vīnu, kā arī brokastis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu