Viens no lielākajiem personāla nomas uzņēmumiem ienāk Latvijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Hansavest OU darbinieku skaits nu jau ir pārsniedzis 1000, kas aktīvi darbojas Igaunijā un Somijā, ISO 9001 sertificētais uzņēmums šobrīd paplašina savu darbību un tāpēc plāno vēl ciešāku sadarbību ar Latviju, atverot uzņēmumu SIA Hansavest, uzņēmuma darbības veids ir specializēta darba spēka piesaistē no Ukrainas un Baltkrievijas.

ISO (International Organization for Standardization) sertifikāts aptver visus uzņēmumā notiekošos procesus un darbības. Šāda kvalitātes vadības sistēma nodrošina, ka procedūras tiek veiktas saskaņā ar skaidrām un viennozīmīgām kvalitātes prasībām un ka darbs tiek veikts augstā līmenī uzsver SIA Hansavest valdes locekle Kristīne Kuļeva.

Būt visām iesaistītajām pusēm par labu, drošu un uzticamu sadarbības partneri - šīs ir vērtības, ko Hansavest vadība uzskata par vissvarīgākajām. «Mēs gribam darboties godīgi un pareizi, lai mūs uzskatītu par labu uzņēmumu un ne tikai uzdrošinātos, bet arī vēlētos ar mums sadarboties,» piebilst Hansavest radītājs Janeks Sirgs.

«Hansavest Rental OÜ ir 2005. gadā dibināts uzņēmums, kas piedāvā darbaspēka risinājuma pakalpojumus un kura misija ir piedalīties rūpniecības nozares attīstīšanā. «Mūsu klienti ir lielākie Igaunijas un Somijas ražošanas uzņēmumi, ar kuriem kopā strādājam pie Igaunijas, kā arī Skandināvijas rūpniecības nozares attīstības. Igaunijā valda spēcīgie Ziemeļvalstu standarti, kurus augstu vērtē visā Skandināvijā. Vairums Igaunijā ražoto preču tiek eksportēts (uz Norvēģiju, Somiju, Zviedriju). Piemēram, Igaunijā ražotās koka mājas tiek augstu novērtētas to kvalitātes dēļ, savukārt metāla detaļas tiek izmantotas naftas platformās. Šobrīd mēs vēlamies piesaistīt kvalificētu darbaspēku no Ukrainas un Baltkrievijas, kura Latvijā nepietiek,» piebilst Sirgs, uzsverot, ka Hansavest galvenā misija ir palīdzēt rūpniecības attīstībai. Viens no veidiem, kā to izdarīt, ir palielināt ražošanas apjomus, izmantojot kvalificētu darbaspēku.Hansavest darbojas kā dažādu interešu grupu kopā savedējs - Turēt doto vārdu un noslēgtās vienošanās, sniegt godīgas atsauksmes, attiekties pret ikvienu ar cieņu, kā arī ievērot dažādas gan personiskās, gan kultūras vērtību atšķirības - tā ir daļa no Hansavest darbības principiem. Uzņēmums ir orientēts uz sadarbību un meklē elastīgus risinājumus jebkurām situācijām, to pašu sagaidot arī no darbiniekiem, novērtējot gan to personiskās īpašības, gan profesionālās iemaņas piebilst Kristīne.

Uzņēmuma atpazīstamību izsaka frāze «Labākā darbaspēka piesaiste kā pilns risinājums», un tieši to viņi arī piedāvā - gan saviem sadarbības partneriem, gan arī darbiniekiem, kas caur viņiem atbrauc strādāt uz Igauniju vai Somiju. Hansavest rūpējas par visu, sākot no dokumentu kārtošanas līdz pat mājoklim.«Viena lieta ir, ka mēs piedāvājam pastāvīgu darbu, avansu un laicīgi izmaksātu algu, bet vēl otra lieta, kuras dēļ daudzi izšķiras par labu mums - cilvēki saņem visu nopelnīto naudu,» skaidro Janeks Sirgs, vēlreiz apstiprinot, ka firma palīdz un sniedz atbalstu arī visādi citādi, cik vien spēj un prot.

Savukārt Kristīne Kuļeva uzsver neatkarīgi no tā, kādu amatu katrs ieņem, Hansavest pamatprincips ir uzturēt labas attiecības ar cilvēkiem. Mēs strādājam ar cilvēkiem nevis robotiem, tad tiem jāpievērš vajadzīgā uzmanība un jāizturas ar cieņu.Vēl ir aktuāli projekti Somijā un Igaunijā, kā arī brīvas vakances dažādās nozarēs sākot no kokapstrādes līdz metalurģijai un celtniecībai, un arī šajos projektos tiek ieguldīts liels darbs un atbildība, jo darbiniekiem tiek nodrošināta bezmaksas mājvieta, projekta vadītājs jeb mentors. (Projekta vadītājs raugās, lai viss notiek, un palīdz ikdienas darbībās - sākot no mājokļa sagādes līdz pat darbarīkiem). Darba drēbes un aizsardzības līdzekļus (metināšanas masku, cimdus, apavus, darba drošības apmācību u.c.). Nepieciešamās papildu apmācības. Darba grafika sastādīšanu, darba samaksas aprēķinu un stabilu, vienmēr laikā samaksātu darba algu. Transportu uz darbu un mājām. Šeit varētu uzskaitīt desmitiem lietu, ko sniedzam darbiniekiem. Uzņēmumam lielākoties ir pieredze darboties Skandināvijas tirgū, skandināvu darba stilu vēlamies ieviest arī Latvijā. Pieprasījumus pret mūsu pakalpojumiem Latvijā aug, redzot, ko spējam veikt Somijā vai Igaunijā, kur nodrošinām ar darba spēku veselas rūpnīcas, darba trūkuma vai lielāku pasūtījumu dēļ. Ceļot ražošanas apjomu palīdzam rūpniecībai attīstīties, līdz ar to valsts ekonomikai - ceru to redzēt pēc pāris gadiem arī Latvijā!

Uzzināt vairāk

facebook.com/Hansavest-Workforce

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu