Trīs jaunieši, kuri sestdienas vakarā aizturēti par nežēlīgu divu cilvēku piekaušanu līdz nāvei Vecmīlgrāvī, savu vainu atzinuši.

Noskaidrots arī nozieguma motīvs — cilvēki piekauti laupīšanas uzbrukumā. Policija vēstī, ka visi trīs aizturētie iepriekš bijuši policijas redzeslokā un abi vecākie iepriekš sodīti.

Jau ziņots, ka sestdienas rītā Vecmīlgrāvī nežēlīgi piekauti, izģērbti un atstāti mežā guļam kaili sniegā divi cilvēki. Vīrieti un sievieti ap pulksten 8.30 pamanījuši garāmgājēji un izsaukuši policiju. Vīrietis miris pirms policijas ierašanās, savukārt sieviete mirusi slimnīcas reanimācijas nodaļā. Noziegums noticis Rīgas 46. vidusskolas rajonā. Jau sestdienas vakarā, iesaistot lielus policijas spēkus, tika aizturēti trīs jaunieši. Policija izsaka pieņēmumu, ka noziegums pastrādāts narkotiku reibumā. Patlaban viņu asins paraugi nosūtīti uz ekspertīzi.

Viens no aizdomās turamajiem ir nepilngadīgs. Viņš dzimis 1987. gadā. Savukārt pārējie divi jaunieši dzimuši 1984. un 1985. gadā. Divi no viņiem — nepilngadīgais un 1984. gadā dzimušais — ir brāļi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp