«Google» prezentē jaunu programmu meklēšanai datora cietnī

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Google

«Google Inc.» prezentējis atjauninātu savas datora cietā diska meklēšanas programmas versiju «Google Desktop 2».

Šī bezmaksas programma ļauj meklēt ne vien datora cietajā diskā, bet arī internetā, turklāt, analizējot lietotāja tīmekļa pārlūkošanas paradumus, tā piedāvā arī tieši jums aktuālu informāciju.

«Google Desktop 2», kas kā publiskā beta testēšanas versija lietotājiem visā pasaulē ir pieejama kopš pirmdienas, ir «Google» jaunākā kārts konkurences cīņā ar lielajām interneta meklēšanas kompānijām «Microsoft» un «Yahoo». Bez lietotājam aktuālās informācijas rādīšanas jaunais «Google» produkts aprīkots arī ar citiem papildinājumiem. Viens no šiem papildu moduļiem apkopo e-pasta vēstules no dažādām lietotāja e-pasta kastītēm, cits modulis ļauj sekot līdzi jaunākajiem notikumiem vērtspapīru tirgos, vēl citi rāda jaunākos ziņu virsrakstus un laika prognozes.

Ir arī modulis, kas seko līdzi tam, kādas lapas lietotājs aplūko, un pievieno šo lapu RSS barotnes lietotājam rādāmo aktualitāšu sarakstam. Savukārt foto modulis rāda bildes no lietotāja personiskās kolekcijas vai viņa apmeklētajiem tiešsaites fotoalbumiem. Šai programmai ir arī citas lietotāja dzīvi atvieglojošas funkcijas.

Kompānija «Google», kas pēdējā laikā saņēmusi smagu kritiku par lietotāju privāto datu drošību, savā jaunākajā produktā iekļāvusi vairākas izmaiņas, kas vairo lietotāju personisko datu drošību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu