VIDEO Toronto lāsts turpinās: "Bruins" atkal uzvar "kļavu lapas" Stenlija kausa izcīņas izšķirošajā spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Davidam Pastrņākam gūstot uzvaras vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa Austrumu konferences ceturtdaļfināla izšķirīgās, septītās spēles papildlaikā, Bostonas "Bruins" komanda sasniedza "play-off" nākamo kārtu, kurā tiksies ar Uvja Jāņa Balinska pārstāvēto Floridas "Panthers".

"Bruins" mājās ar rezultātu 2:1 (0:0, 0:0, 1:1, 1:0) pirmajā papildlaikā uzveica Toronto "Maple Leafs" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 4-3.

Komandas teju 50 minūtes neguva vārtus līdz trešā perioda vidū viesi izmantoja bostoniešu kļūdu savā aizsardzības zonā un Viljams Nīlanders raidīja ripu tukšos vārtos. Pēc 81 sekundes Hampuss Lindholms ar raidījumu no kreisā iemetienu apļa panāca 1:1.

Papildlaikā pēc nospēlētām nepilnām divām minūtēm Pastrņāks pretī vārtiem saņēma ripu un izpildīja metienu ar nūjas lāpstiņas neērto pusi, izraudams mājiniekiem uzvaru.

Džeremijs Sveimens uzvarētāju vārtos atvairīja 30 no 31 metiena, bet Iļja Samsonovs otros vārtos tika galā ar 29 raidījumiem.

Zīmīgi, ka pēdējās četras abu komandu tikšanās Stenlija kausā noslēgušās septiņās spēlēs, visos četros šajos izšķirīgajos mačos uzvarot bostoniešiem.

"Panthers" un "Bruins" pusfināla sēriju sāks pirmdien.

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Vegasas "Golden Knights" ar 4-1 pārspēja Floridas "Panthers"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu