Mobijs pārtraucis lietot narkotikas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas foto

Deju mūzikas zvaigzne Mobijs pārtraucis lietot «Ecstasy» narkotikas, jo baidās, ka apreibinošās vielas iznīcina cilvēka smadzenes, vēsta «contactmusic.com».

Populārā albuma «Play» autors eksperimentējis ar «Ecstasy» deviņdesmito gadu beigās, lai uzzinātu, kāpēc viņa fani ir par šo narkotiku tādā sajūsmā. Mobijs atzīst, ka narkotiku ietekmē lieliski izklaidējies naktsklubu pasākumos, tomēr viņš baidās, ka aizraušanās ar «Ecstasy» varētu jautrības mīlētājiem par sevi atgādināt vēlākos gados.

«Kad biju to pāris reižu lietojis, beidzot sapratu, par ko bija visa tā ažiotāža. Es devos padejot kopā ar saviem draugiem un fantastiski pavadīju laiku, [bet] es negribu būt pilnīgs idiots, kad man būs 60,» skaidroja Mobijs.

Savukārt nopietnākas narkotikas, pēc mūziķa domām, savulaik iznīcināja deju mūzikas kultūru viņa dzimtajā pilsētā Ņujorkā. «Es tikai noskatījos, kā cilvēki sadeg. 1996. gadā bērni sāka savu vakaru ar ketamīnu līdz ar dažiem metamfetamīniem, varbūt to papildināja kādu «E» («Ecstasy») trijos no rīta un, iespējams, vēl ieņēma kādu LSD rītausmā,» viņš stāstīja. «Jebkura vide, kas ir tik piesātināta ar pārmērīgu narkotiku lietošanu, vienkārši eksplodēs.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu