«Jumpravai» atklāta interneta mājas lapa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.jumprava.com

Darbu uzsākusi interneta lapa [s:10202], kur iespējams klausīties grupas «Jumprava» dziesmu fragmentus, noskatīties video klipus, aplūkot «Jumpravas» fotogrāfijas, kā arī iepazīties ar grupas biogrāfiju, gaidāmajiem koncertiem un citiem jaunumiem.

Mājas lapā atrodama arī informācija par «Jumpravas» 20 gadu jubilejas turneju, kura, kā ziņots, sākas šonedēļ ar koncertiem 11. novembrī  Jelgavā (koncerts pilnībā izpārdots), 12. novembrī pl.19.00 Ventspils kultūras namā «Jūras vārti», 13. novembrī pl. 16.00 un 20.00 Liepājas teātrī. Tūres turpinājumā notiks koncerti 25. novembrī pl.19.00 Valmieras kultūras centrā, 26. novembrī pl.19.00 Krustpils kultūras namā, bet svinīgie turnejas noslēguma koncerti būs 1. decembrī pl.16.00 un 20.00 Rīgā, Dailes teātra lielajā zālē.

Biļetes uz koncertiem iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā (iespējama iepriekšēja biļešu rezervācija pa tālruni 7371000), kā arī pasākumu norises vietās Liepājas teātrī un Valmieras un Krustpils Kultūras namos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu