«Jumprava» sniegs papildkoncertu Dailes teātrī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas foto

Tā kā biļetes uz gaidāmo «Jumpravas» jubilejas turnejas noslēguma koncertu Dailes teātrī

1. decembrī  20:00 ir izpirktas jau mēnesi iepriekš, mūziķi Dailes teātrī sniegs vēl vienu koncertu ceturtdien, 1. decembrī plkst. 16.00.

Dienas koncertā, kas būs identisks vakara pasākumam un citiem turnejas koncertiem, apmeklētāji varēs klausīties “Jumpravas” populārākos skaņdarbus no dažādiem grupas daiļrades periodiem, kā arī izbaudīt mūziku papildinošu video grafiku un speciāli atstrādātu gaismas režiju, kas skatītājiem sagādās spilgtu emocionālo un muzikālo pārdzīvojumu.

Biļetes uz dienas koncertu Dailes teātrī un citiem turnejas koncertiem iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā (iespējama iepriekšēja biļešu rezervācija pa tālruni 7371000), kā arī pasākumu norises vietās Liepājas teātrī un Valmieras un Krustpils Kultūras namos.

«Jumpravas»  faniem no Jelgavas, kā arī citiem apmeklētājiem, kas vēl tikai plāno būt klāt grupas jubilejas svinībās turnejas atklāšanas koncertā Jelgavā, ieteikums iegādājieties biļetes laikus, jo Jelgavas Kultūras nama lielajā zālē atlikušas tikai nedaudzas brīvas vietas. Tāpat arī pasteigties ar biļešu iegādi derētu liepājniekiem un citiem Liepājas koncerta apmeklētājiem.

Grupas «Jumprava»  20 gadu jubilejas koncertturneja sākas šonedēļ ar koncertiem 11. novembrī Jelgavas Kultūras namā (19:00), 12. novembrī “Jūras vārtos” Ventspilī (19:00) un 13. novembrī Liepājas teātrī (2 koncerti – 16:00 un 20:00). Tūres turpinājumā «Jumprava» viesosies Valmieras Kultūras centrā 25. novembrī (19:00) un Krustpils Kultūras namā 26. novembrī (19:00), bet vērienīgie un svinīgie turnejas noslēguma koncerti notiks 1. decembrī plkst. 16:00 un plkst. 20:00 Rīgā, Dailes teātra Lielajā zālē.

Kā ziņots, šis, 2005. gads, ir “Jumpravas” pastāvēšanas un radošās darbības 20 gadu jubilejas gads. Jubilejas gada ietvaros izdots “Jumpravas” mūzikas video un visu gadu labāko grupas koncertu ierakstu  un mūzikas video apkopojums DVD formātā, pie klausītājiem nonācis grupas jaunākais albums “Inkarmo”, augusta nogalē Jūrmalā notika vienreizējs “Jumpravas” jubilejas koncerts, bet ziemas sākumā tiks izdota arī dokumentāla satura grāmata par “jumpraviešu” radošajām (un ne tikai) gaitām.

“Jumpravas» pūrā ir daudzas populāras dziesmas - «Vēlreiz», «Ziemeļmeita», «Zem diviem karogiem», «Pa vējam», «Peldētājs», «Baltā», «Tālu aizgāja», «Ēna», «Šeit lejā» un daudzas citas.

Visbeidzot – nebūt ne mazsvarīgs jaunums: “Jumpravas” mūziķi saka lielu “paldies” savu klausītāju  nerimstošajam atbalstam, kā rezultātā dziesma “Vārdi” no pēdējā grupas albuma “Inkarmo” pagājušonedēļ kļuva par Latvijas Radio dziesmu aptaujas “Muzikālā banka” uzvarētāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu