Šārona Osborna lamā Madonnu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/EPA

Slavenās Osbornu ģimenes mamma Šārona veltījusi skarbus un diezgan rupjus vārdus Madonnai, apvainojot dziedātāju, ka viņa izskatās kā «veca ielasmeita».

Šāronai nepatīk 47 gadus vecās popzvaigznes imidža maiņas un pat viņas interese par Kabalu. «Vienu dienu viņa ir medību tērpā, nākamajā dienā - jātnieces tērpā, tad viņa izskatās kā stulba lesbiete, tad kā ielasmeita, un pēc tam atkal viņa puķainā kleitā lasa bērnu dzeju, izskatoties kā sasodīta bibliotekāre, un beigu beigās atkal izskatās kā veca ielasmeita,» šķendējusies 53 gadus vecā Šārona.

«Dieva dēļ, kas tu esi? Šajā vecumā tev jau vajadzētu zināt, kas tu esi, kādai sasodītai reliģijai tu piederi un ko tu pārstāvi. Tu nevari būt viss pēc kārtas un palikt tu pati. Un man ir vienalga, kas tu esi.» Šāronai Madonnā nepatīk itin nekas, pat ne vipas lauku māja un skūpsts ar Britniju Spīrsu. «Tu nevari vienu dienu būt Horse ondHound (medniekiem domāts žurnāls Lielbritānijā -aut.) un nākamajā dienā - lesbiešu nedēļrakstā.»

Arī Madonnas rakstītās bērnu grāmatas neesot ne plika graša vērtas. «Un tās līdz sāpīgumam bērnu grāmatas! Ja mana mamma man pienāktu klāt ar tādu grāmatu, es teiktu: - Sasodīts, iespraud sev to d****! Stulbās Angļu rozes- kas par debilismu!»

Šārona domā, ka arī labāk par visiem zina, kā jāaudzina bērni, taču tieši par to vipai labāk būtu neko nesacīt - MTV realitātes šovā Osborni taču visa pasaule ieraudzīja, ka Kellija un Džeks nav tie laimīgākie pusaudži pasaulē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu