Šonedēļ «Jumprava» uzstāsies Valmierā un divos koncertos Jēkabpilī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas 20 gadu jubilejas koncertturneja tuvojas noslēgumam, un šonedēļ vienu no visleģendārākajām Latvijas grupām — «Jumpravu» — varēs redzēt Valmierā un divos koncertos Jēkabpilī.

Tiem, kas vēlas apmeklēt «Jumpravas» koncertu Valmieras kultūras centrā 25. novembrī plkst. 19.00, ieteikums pasteigties ar biļešu iegādi, jo uz šo koncertu atlicis pavisam nedaudz brīvu vietu. Savukārt koncerts Jēkabpilī Krustpils kultūras namā 26. novembrī plkst. 19.00 ir pilnībā pārdots, tāpēc jēkabpilieši un tuvējo rajonu iedzīvotāji ir aicināti apmeklēt papildkoncertu 26. novembrī plkst. 15.00.

Biļetes uz Valmieras un Jēkabpils koncertiem nopērkamas pilsētas kultūras namu kasēs.

Grupas «Jumprava» 20 gadu jubilejas koncertturneja sākas novembra sākumā ar koncertiem pārpildītās zālēs Jelgavā, Ventspilī un Liepājā. Kopumā pirmos turnejas koncertus apmeklēja gandrīz 3000 «Jumpravas» daiļrades cienītāju.

Vērienīgie un svinīgie «Jumpravas» 20 gadu jubilejas turnejas noslēguma koncerti notiks 1. decembrī plkst. 16.00 un plkst. 20.00 Rīgā, Dailes teātra Lielajā zālē.

Nupat iznākusi arī «Jumpravas» «Labāko dziesmu izlase. II daļa. 1984–1990», kas sola atgriešanos jaunības maksimālismā un 80. gadu romantikā. Izlasē iekļautas dziesmas «No tēvu zemes», «N-tā pietura», «Par rozēm», «Mākonis», «Tālu aizgāja» un citas neaizmirstamas jumpraviešu un viņu līdzgaitnieku jaunības dienu melodijas. Kā informē Aigars Grāvers, «izlase ir veltījums «Jumpravas» uzticīgajiem faniem un dāvana tiem, kas iepazinuši «Jumpravu» tikai nesen».

www.draugiem.lv

www.jumprava.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu