Rīt noslēgsies «Jumpravas» 20 gadu jubilejas turneja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas foto

Leģendārās Latvijas grupas «Jumprava» jubilejas koncertturneja tuvojas noslēgumam, un šo ceturtdien, 1. decembrī, grupa sniegs divus koncertus Rīgā, Dailes teātrī.

Vērienīgie un svinīgie turnejas noslēguma koncerti notiks Dailes teātra Lielajā zālē plkst. 16.00 un 20.00. Uz noslēguma koncertiem ir atlicis nedaudz brīvu vietu, un biļetes var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs vai rezervēt, zvanot pa tālruni 7371000.

Jubilejas koncertturnejas laikā «Jumprava» viesojās Jelgavā, Ventspilī, Liepājā, Valmierā un Jēkabpilī, kur koncerti ar lielu publikas atsaucību notika pārpildītās zālēs. Lai arī pasākumi notika kultūras namos un teātros, daudzviet «Jumpravas» mūzikas cienītāji pamanījās atrast vietas dejošanai un līdzi dziedāšanai. Kopumā pirmos septiņus turnejas koncertus apmeklēja vairāk nekā 4000 «Jumpravas» mūzikas cienītāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu