Gvineta Paltrova vairs sevi nelutina

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Aktrise Gvineta Paltrova atzīst, ka līdz ar rūpēm par bērnu izlutinātās slavenības dzīve viņai ir beigusies.

Paltrova, kam ar grupas «Coldplay» līderi Krisu Mārtinu ir gadu veca meita Epla, pavēstīja, ka viņa, kļūstot par māti, ir atteikusies no stundām ilgām skaistumkopšanas procedūrām.

«Man ir bērns, un viņš aizņem manu laiku. Es nepavadu laiku, kā to darīju, kad biju viena, veicot ķermeņa vai sejas masāžu. Es daru lietas, kad iestājies kritisks stāvoklis: kad izskatos kā vīrietis, es veicu vaksāciju. Tas man pārāk liek justies vainīgai — pavadīt laiku prom no viņas, darot kaut ko, kas ir tik virspusējs,» viņa sacīja.

«Oskara» balvas ieguvēja stāstīja, ka viņa nepūlas īpaši saposties, arī ejot uz ballītēm, lai gan zina, ka viņa tiks fotografēta ne labākajā formā. «Kādu vakaru man bija jāiet uz Stellas Makartnijas ballīti. Stella bija neganta un sacīja: «Jā, šeit būs daži fotogrāfi.» Tā nu es atbraucu, un bija vairāk preses pārstāvju nekā manas jaunās filmas prezentācijā. Man nebija ieveidoti mati un dekoratīvās kosmētikas. Es biju tikai nedaudz uzkrāsojusies pati — nedaudz pūderkrēma, tonālā mitrinātāja, vaigu ēnu, skropstu tušas, un tas bija viss,» Paltrova klāstīja intervijā britu žurnālam «Sunday Times Style».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu