Piektdienas horoskops: 3. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: KaryB/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 3. maijam.

AUNS

Svarīga finanšu tēma. Sevi palutināt vajag, bet šoreiz rēķini līdzi: ko vari un ko nevari atļauties, un vēl jo vairāk – kas patiesi nepieciešams un bez kā var iztikt.

VĒRSIS

Pārliecināsi kolēģus vai darījumu partnerus par savu ieceru dzīvotspēju. Prātā var nākt novatoriskas idejas, kādas no diezgan konservatīvā Vērša neviens nebūs gaidījis.

DVĪŅI

Būsi noskaņots izmantot tās priekšrocības, ko darbā un sadzīvē sniedz mūsdienu tehnoloģijas. Darīsi visu, lai dzīve komfortablāka un darbi sokas raitāk.

VĒZIS

Darbā neiesaisties strīdos, un vairāk uzmanības vajadzētu pievērst privātajai dzīvei. Ja esi ar kādu kopā – izrunājies, samīļo, pārsteidz ar kādu romantisku soli.

LAUVA

Vari doties iepirkties un iegādāties kādu lielāku pirkumu mājas saimniecībai, kā arī parūpēties par gardumiem garajām brīvdienām. Cenu piedāvājumu gan izpēti rūpīgi.

JAUNAVA

Piektdiena ir klāt! Dabā un sirdī pavasaris. Būsi noskaņots romantiskiem piedzīvojumiem, taču uzmanies no pārsteidzības, un nemeties sirdslietu avantūrās.

SVARI

Sirsnīga un labestīga diena. Sekmīgi un aši tiksi galā ar darbiem un vakarā paredzama saviesīga pasēdēšana tuvu cilvēku kompānijā. Brīvajiem ļaudīm iespējama tikšanās, kas sirdij liek pukstēt straujāk.

SKORPIONS

Būsi gatavs atrotīt piedurknes un teju vai kalnus gāzt. Ja atveras jaunas durvis, nešaubies un nekavējies. Vakarā prieku sagādās radošas izklaides domubiedru kompānijā.

STRĒLNIEKS

Iespējami negaidīti sadarbības piedāvājumi, kā arī uzrasties seni sadarbības partneri. Ar naudu rīkojies apdomīgi, uzmanies no spontāniem pirkumiem, neaizdod un neaizņemies.

MEŽĀZIS

Piedomā pie profesionālās izaugsmes tēmas. Ir lieliskas iespējas nostiprināt autoritāti un gūt arī labumu: kādam paaugstinājums, kādam iespējas nomainīt darbavietu.

ŪDENSVĪRS

Kaut kas nevirzās uz priekšu tā, kā tu vēlētos? Varbūt mazliet jāpamaina attieksme, un jātiek skaidrībā par šībrīža vēlmēm un iespējām. Visas vienošanās noformē juridiski korekti.

ZIVIS

Sekmīgs laiks, lai stiprinātu profesionālās pozīcijas, tikai nevajag pārāk paļauties uz partneru solījumiem. Vakarā esi kopā ar ģimeni vai mīļoto cilvēku. Sirsnība un labestība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu