Ance Krauze: «Mani vienmēr kāds nogrābj!»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vakara Ziņas

Dziedātāja Ance Krauze (26) jau gadu ir kopā ar firmas «Alpha Shipping Company» līdzīpašnieku Valdi Siliņu (35), raksta žurnāls «Privātā Dzīve».

«Neloloju nekādas ilūzijas par dzīvi, bet baudu dzīvi,» stāstot žurnālam par abu attiecībām, teic Ance.

«Privātajai Dzīvei» Ance stāsta: «Pirms pagājušā gada Ziemassvētkiem Valdis nāca konsultēties pie manis, lai sagatavotu priekšnesumu savas firmas jubilejai. Mums izveidojās draudzīgas attiecības un ik pa laikam viens otru aicinājām uz dažādiem pasākumiem. Aicinājumi izskanēja arvien biežāk...»

Kā jau agrāk tika rakstīts, pagājušā gada rudenī Ance šķīrās no sava iepriekšējā drauga Armanda, ko viņa savulaik dēvēja par vīrieti, kurš pilda drauga, mīļākā, menedžera, miesassarga, ģērbēja un pavāra funkcijas. «Privātā Dzīve» raksta, ka Ance un Armands bija pazīstami kopš laika, kad mācījās Liepājas mūzikas vidusskolā, bet vēlāk kopā Ances mājās Rīgā nodzīvoja trīs gadus.

«Lai gan pēc šķiršanās no Armanda biju nolēmusi veltīt laiku tikai sev un pabaudīt brīvas sievietes dzīvi, pārāk ilgi tas nebija. Laikam dažiem cilvēkiem ir lemts dzīvot vieniem, citiem vienmēr jābūt divatā. Es piederu pie tiem otrajiem. Mani vienmēr kāds nogrābj,» sarunā ar «Privāto Dzīvi» smej Ance.

Neilgi pēc abu iepazīšanās Ance sajutusi, ka Valdis viņu aplido, viņa šīm attiecībām nav pretojusies, un šovasar Ance un Valdis sākuši dzīvot kopā.

Ance žurnālam «Privātā Dzīve» atzīst: «Tagad nav viegli, jo abi esam līderi, tāpēc negribas īpaši prognozēt, ka, piemēram, nodzīvosim ilgi un laimīgi piecdesmit gadus. Mums ir diezgan atšķirīgi raksturi, un ne velti Valdis mani sauc par spītīgo kurzemnieci. Tajā pašā laikā pieļaujam, ka mēs varētu kādā jaukā dienā apprecēties un mums būtu, piemēram, pieci jauki bērniņi.»

Ance un Valdis kopā ar abu draugiem jau pabijuši divos ārzemju ceļojumos — Sardīnijā un Ēģiptē, kur Valdis ar draugiem sērfojis, bet Ance ar draudzenēm baudījušas Ēģiptes sauli un snorkelējušas, raksta «Privātā Dzīve».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu