Nikola Kidmena sacenšas ar eksvīru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Spilgto aktrisi, skaisto austrālieti Nikolu Kidmenu laikam ir apsēdusi uzmācīga doma — pierādīt Tomam Krūzam, ka viņa lieliski dzīvojusi bez viņa, dzīvo tagad un arī turpinās dzīvot, ka viņa nav nekāda neveiksminiece.

Aktrise laikam vēlas pierādīt, ka viņa mīl kādu un kāds mīl viņu, ka viņas garīgais stāvoklis ir stabils pēc skaļās šķiršanās no sava zvaigžņotā dzīvesbiedra.

Sabiedrība jau sen nenolaiž acis no viņas, jo aktrises jaunā aizraušanās tūlīt pāraugs nopietnās attiecībās. Bijušas versijas, ka viņa pat gaida bērnu no sava drauga Kīta Urbana. Tagad žurnālistu baumošana apstiprinājusies — zvaigžņotā sieviete nesen paziņojusi, ka saderinājusies ar mūziķi. Interesantākais ir tas, ka Kidmena steidzas, lai ieriebtu Tomam Krūzam. Viņa paziņojusi, ka radīs ģimeni agrāk, nekā viņas bijušais draugs salaulāsies ar savu draudzeni Keitiju Holmsu vai kādu citu. Iespējams, aktrise aizmirsusi, ka steiga laulību lietā neder.

Kidmena ir ļoti pārliecināta par savām jūtām, tāpēc jau sākusi gatavoties šim svinīgajam notikumam. Jau ir sastādīts iespējamo viesu saraksts, izsūtīti ielūgumi. Tiesa gan, Nikola vēl nav atklājusi, no kāda auduma būs viņas laulību kleita. Tomēr jāteic, ka Krūzs nepiekāpjas savai bijušajai sievai. Toma Krūza un Keitijas Holmsas laulības nozīmētas šā gada jūlijā. Ja Krūzs atkal kļūdīsies dzīvesbiedres izvēlē un piedzīvos trešo šķiršanos, tad viņu jau varēs uzskatīt par ākstu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu