Kāda tipa pāris jūs esat? 5. Nevainojamie

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pastāv noteikti sievietes un vīrieša attiecību tipi. Pirmais tips ir konkurenti. Otrā tipa pāri ir seksualitātes izrādītāji, trešie ir cīkstoņi, ceturtajam tipam pieder garlaicības māktie.

Šoreiz par piektā tipa pāriem, par nevainojamajiem!

Skats no malas. Viņi ir tik uzmanīgi viens pret otru, tik mīļi un labestīgi, ka viena puse apkārtējo viņus dievina, bet otra — kļūst vai zaļi no skaudības. Viņi kā sarunājuši vienā balsī atbild uz jautājumiem un pabeidz viens otra iesākto domu. Šim pārim nekad nav domstarpību par to, kur pavadīt atvaļinājumu vai ko gatavot brokastīs, kaut arī vienam patīk kalni, otram — jūra, viens ēd tikai gaļu, otrs — saldumus. Vienmēr kāds variants der abiem. Viņi nevelk garumā kopdzīvi ar mērķi labāk iepazīt vienam otru, bet ātri un dedzīgi iestūrē laulības ostā.

Iekšējā būtība. Dziļa emocionālā tuvība paver durvis izpratnei par to, kas partneri sāpina un kas iepriecina. Mīlestība ļauj izvairīties no pirmā un pastāvīgi rast otro. Savstarpējā uzticēšanās padara šo savienību stipru kā cietoksnis.

Nākotnes izredzes. Labvēlīga prognoze — bez neviena mākonīša.

Kritiskās situācijas. Jāpiesargās no apkārtējo skaudības un intrigām. Kādai paziņai pēkšņi sagribējies noskaidrot, vai tiešām tev tas dzīvesbiedrs ir tik uzticīgs, kā izskatās. Kāds labvēlis pateicis vīram, ka tavs priekšnieks nodomājis rīkot semināru somu pirtī, pirms tu pati uzzini šo faktu. Paldies Dievam, jūs abi varat mierīgi pārrunāt visus pārpratumus un pasmieties par tiem.

Ja nu ir bērni. Nevainojamiem pāriem bieži vien nav nemaz tik viegli tikt pie atvases. Ja partnerim atdod pilnīgi visu savu mīlestību, tad var tikt iztērēta arī tā, ko Visuaugstais atvēlējis bērnu radīšanai. Un tad tev var būt grūtības palikt stāvoklī. Apkārtējie vienā mutē apgalvo: “Kāds brīnumjauks pāris! Žēl, ka viņiem Dievs bērnus nav devis!” Tieši tāpēc jau arī nav devis, ka pāris brīnišķīgs — jums pat bērns būtu trešais liekais. Nepārdzīvo, atceries, kā teikts Bībelē — kad divu mīlošu cilvēku sirdīs atradās vieta mazulim, Dievs tiem dāvāja ļoti īpašus bērnus.

Kā uzlabot dzīvi. Daudzi psihologi nevainojamajiem pāriem iesaka ievērot zināmu distanci: nestrādāt vienā darbavietā, ceļot šķirti, ar draugiem satikties atsevišķi — vārdu sakot, saudzēt katram savu individualitāti, lai attīstītos kā personības un negarlaikotos kopā. Cita iespēja — būt vienam otra tiešā tuvumā, visu brīvo laiku pavadīt kopā un bez bažām pārņemt partnera uzskatus un aizraušanās. Nebaidies, jūs nekļūsiet līdzīgi kā divas ūdens piles, tieši otrādi — katram izveidosies savdabīgs un interesants raksturs, radīsies jaunas spējas un kopīgi nākotnes plāni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu