Turcijas futbolisti mājas spēles varētu aizvadīt Dortmundē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turcijas futbola izlase, kurai ir aizliegts sešas mājas spēles aizvadīt savā laukumā, tās varētu rīkot Vācijas pilsētā Dortmundē.

Jau ziņots, ka Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) Turcijai par incidentu, kas izraisījās 2006.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas «play off» otrajā mačā, piesprieda nākamos sešus mājās paredzētos mačus aizvadīt neitrālā laukumā vismaz 500 kilometrus aiz valsts robežas un bez skatītājiem.

Tagad Turcija gaidāmos 2008.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačus plāno aizvadīt Dortmundē, par to intervijā vācu izdevumam «Kicker» paziņoja Vācijas bundeslīgas kluba Dortmundes «Borussia» pārstāvis Hanss Joahims Vacke.

2008.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā Turcija ir ielozēta trešajā grupā, kurā vēl ir Eiropas čempione Grieķija, Bosnija un Hercegovina, Ungārija, Moldova un Malta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu