Krievijas futbola izlasi trenēs Gūss Hidinks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par Krievijas futbola izlases galveno treneri jau tuvākajā laikā oficiāli varētu tikt apstiprināts Nīderlandes speciālists Gūss Hidinks, vēsta laikraksts «Sport-Ekspress».

Krievijas Futbola savienības (KFS) prezidents Vitālijs Mutko vakar tikās ar Krievijas izlases futbolistiem, kas šodien aizvadīs spēli ar Brazīlijas valstsvienību. Tikšanās laikā Mutko arī informējis spēlētājus, ka par izlases galveno treneri kļūs Hidinks.

Jau ziņots, ka pagājušā gada novembra sākumā no Krievijas izlases trenera amata aizgāja Jurijs Sjomins, bet viņa vietā par pienākumu izpildītāju iecelts Aleksandrs Borodjuks.

Hidinks, kurš trenē Eindhovenas PSV, 1998.gadā palīdzēja Nīderlandes izlasei iekļūt Pasaules kausa izcīņas pusfinālā. Pēc tam viņš veiksmīgi vadīja Dienvidkorejas izlasi, kas 2002.gadā spēlēja Pasaules kausa pusfinālā.

Nīderlandes speciālists pagaidām ir arī Austrālijas izlases galvenais treneris, un viņa vadībā austrālieši pēc 32 gadu pārtraukuma izcīnīja tiesības spēlēt Pasaules kausa finālturnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu