«Depeche Mode» koncerts Latvijā izpārdots!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Kā informē koncertaģentūra «FBI», biļetes uz grupas «Depeche Mode» koncertu Rīgā 17. martā ir izpirktas, līdz ar to biļešu tirdzniecība ir pārtraukta.

Tomēr jāpiezīmē, ka iespēja tikt pie kārotajām biļetēm vēl ir - «Arēna Rīga» biznesa klienti biļetes var iegādāties līdz 3. marta plkst. 18.00, savukārt privātložu īpašnieki biļetes varēs nopirkt līdz pat koncerta brīdim.

Koncerta rīkotāji informē, ka «American Blue Express» karšu īpašniekiem pirms koncerta tiks izveidota īpaša atsevišķa ieeja arēnā.

Atgādinām, ka ieeja koncertā sāksies no plkst. 19.00, jau pēc stundas – plkst. 20.00 uz skatuves kāps 2005. gada jaunatklājums, ASV uzlecošās zvaigznes - grupa «The  Bravery», savukārt pasākuma galvenie vaininieki - «Depeche Mode» koncertu sāks plkst. 21.00.

«Depeche Mode» tehniskais aprīkojums Rīgā ieradīsies deviņās kravas mašīnās, bet vēl septiņās mašīnās ieradīsies grupas personāls. Pie skatuves uzbūves strādās 70 strādnieki.

Slavenie mūziķi Latvijā ieradīsies ar savu virtuvi. Ēdināšanas telpas plānotas 75 cilvēkiem vienlaicīgi. Viena no mūziķu īpašajām prasībām ir 100 kg ledus.

Grupai atvēlētas telpas ar ērtām mēbelēm, paklājiem, kā arī grupas vajadzībām tiks izmantoti profesionāla masiera pakalpojumi. No apsardzes darbiniekiem tiks pieprasīta pieklājība un izpalīdzība. Mazākā agresija tiks uzskatīta par pilnībā nepieņemamu.

Kā zināms, «Depeche Mode» pasaules koncertturneja sākās 3. novembrī Floridā. Savukārt Eiropā pirmais koncerts notika 13.janvārī Vācijas pilsētā Drēzdenē. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu