Panteļejevs spēlēs Itālijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grigorijs Pantļejevs ceturto reizi šajā sezonā ir mainījis klubu. Turpmāk viņš spēlēs Itālijas komandā Bolzano HC «Forst Bozen Foxes».

Sezonu Pateļejevs iesāka Krievijas virslīgas klubā «HC Dimitrov», kurā aizvadīja 23 spēles. Pagājušā gada nogalē viņš devās spēlēt uz Šveici. Vispirms viņš 7 spēles aizvadīja A līgas klubā «EV Zug», bet pēc tam tika aizmanīts uz B līgas klubu «HC Martigny», kura sastāvā nospēlēja vienu spēli.

Šajā sezonā Grigorijs Panteļejevs ir guvis piecus vārtus un izdarījis septiņas rezultatīvas piespēles. Viņš Latvijas izlases sastāvā piedalījās arī olimpiskajās spēlēs, kur izdarīja trīs rezultatīvas piespēles.

Grigorija Panteļejeva jaunais klubs Bolzano HC «Forst Bozen Foxes» spēlē Itālijas čempionāta spēcīgākajā līgā. 39 spēlēs viņi ir izcīnījuši 36 punktus un atrodas sestajā vietā. Septīto vietu HC «Forst Bozen Foxes» apsteidz par septiņiem punktiem, bet no piektās atpaliek par sešiem punktiem. Turnīrā piedalās astoņas komandas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu