Noslēgušās LaMSF ziemas motokrosa sacensības

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 4. martā, Mežvidos tika aizvadīts pēdējais Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) kausa ziemas motokrosa posms.

Kopumā 2006. gadā tika organizēti trīs LaMSF kausa izcīņas ziemas motokrosa posmi — pirmais Lizumā un otrais Cēsīs, informē Dace Tribocka, Latvijas Motosporta federācijas preses sekretāre.

Šogad pēc vairāku gadu pārtraukuma tika organizētas ziemas motokrosa sacensības. Ziemas sezonas garumā ne aukstums, ne mainīgie laika apstākļi nebija šķērslis, lai sacensībās pulcinātu kuplu dalībnieku skaitu ne tikai no Latvijas, bet arī no Lietuvas un Igaunijas.

Pēdējais 2006. gada kausa izcīņas posms norisinājās Latgales pusē, Mežvidos, un tika aizvadītas labi organizētas un aizrautīgas sacensības. Labi sagatavota trase, spraiga cīņa un pārdomāta apbalvošanas ceremonija  — tā varētu raksturo šo posmu. Šoreiz sacensību organizatori bija īpaši padomājuši par apbalvošanas ceremoniju, sagādājot balvas ne tikai pirmajam trijniekam, bet arī nosakot skatītāju simpātiju un pasniedzot balvas arī citās nominācijās, un ziemas motokrosa sezonas noslēgumā piedāvājot cienīgu atpūtu drosmīgajiem motosportistiem, kuriem jau drīz sāksies nākamais posms — piedalīšanās gan Latvijas, gan starptautiskajās sacensībās.

Pateicību par labi organizētajām sacensībām izsaka arī LaMSF prezidents Kaspars Cveiģelis, kas norādīja, ka sacensību kvalitāte bijusi augsta un ir prieks par ieguldīto darbu un motosporta attīstību.

Pirmais trijnieks LaMSF 3. posma kopvērtējumā

85 cmm klase:
1. Dāvis Ivanovs
2. Toms Macuks
3. Elari Talu

«Open» (ar radzēm):
1. Vitauts Bučs
2. Raivis Levans
3. Raimonds Kalniņš

«Open» (bez radzēm):
1. Ainārs Vilciņš
2. Roberts Frienbergs
3. Mairis Barans

Blakusvāģu klase:
1. J. Daiders/L. Daiders
2. K. Leimanis/K. Liepiņš
3. O. Liepiņš/A. Bērziņš

«Kvadri open»:
1. Aleksejs Kuzmins
2. Aldis Naglis
3. Mindaugs Karka

«Kvadri B + Kvadri 4x4»:
1. Antons Dolgopolovs
2. Aigars Krastiņš
3. Krists Mickēvičs

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu