Lauris Dārziņš gūst trīspadsmitos vārtus sezonā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lauris Dārziņš Kelonas «Rokets» sastāvā izcēlās ar vārtu guvumu. Tie viņam bija trīspadsmitie vārti šajā sezonā. Divus rezultativitātes punktus (1+1) guva Mārtiņš Karsums, bet Jurim Štālam rezultatīva piespēle

ECHL

Jura Štāla pārstāvētā Šarlotes «Checkers» sīvā cīņā ar 4:3 pārspēja Grīnvilas «Grrrowl». Pirmajā periodā spēle bija līdzīga, bet vadībā ar 2:0 izvirzījās Šarlote. Juris Štāls otrajā minūtē rezultatīvi piespēlēja, un «Chekers» guva pirmos vārtus.

Otrajā periodā spēles raksturs nemainījās un komandas apmainījās ar diviem vārtu guvumiem. Trešajā trešdaļā pārsvars piederēja Grīvilai. Taču grīvilieši spēja atgūt tikai vienus vārtus, un «Chekers» uzvaru nosargāja.

Juris Štāls šīs sezonas 53 spēlēs ir guvis 36 (15+21) rezultativitātes punktus, viņa lietderības koeficients ir -8.

WHL

Kelonas «Rockets» pārliecinoši ar 6:2 pārspēja Everetas «Silvertips». Spēles liktenis izšķīrās jau pirmajā periodā, kad Kelona izvirzījās vadībā ar 3:0. Otrā perioda pirmajā pusē vēl divas ripas pabija «Silvertips» vārtos. Divdesmit ceturtajā minūtē «Rockets» sastāvā precīzs bija Lauris Dārziņš.

Lauris Dārziņš šajā sezonā ir aizvadījis 44 spēles un guvis 31 (13+18) rezultativitātes punktu, viņa lietderības koeficients ir +7.

QMJHL

Veiksmīgu spēli aizvadīja Monktonas «Wild Cats», ar 5:1 uzvarot Halifaksas «Mooseheads». Pirmajā periodā komandas vārtus neguva. Taču jau otrajā trešdaļā Monktona ieguva izšķirošo pārsvaru, uzvarot ar 4:1. Divdesmit trešajā minūtē Mārtiņš Karsums vadībā izvirzīja «Wild Cats». Vēl viņš rezultatīvi piespēlēja, kad Monktona guva ceturtos vārtus.

Oskars Bārtulis izdarīja trīs metienus, nopelnīja divu minūšu sodu un negatīvu lietderības koeficentu -1.

Mārtiņš Karsums šajā spēlē tika atzīts par spēles trešo zvaigzni. Viņš šīs sezonas 47 spēlēs ir guvis 62 (33+29) rezultativitātes punktus, viņa lietderības koeficients ir +22.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu