Trīs dienās pārdotas biļetes uz «Metallica» koncertu Tallinā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: metallica.com

Ceturtdien, trīs dienas pēc tirdzniecības sākuma, tika pilnībā pārdotas visas 70 000 biļetes uz grupas «Metallica» vienīgo koncertu Ziemeļeiropā un Austrumeiropā, kas notiks 13. jūnijā Tallinā, Dziesmu svētku estrādē.

Stāsta koncerta producents Peters Rabane: «Mēs zinājām, ka cilvēkus mūsu reģionā interesē «Metallica» mūzika, taču fakts, ka tikai trīs dienās tiks izpirktas visas 70 000 biļetes, pārspēja mūsu cerības. Vēl nekad neviens pasākums Tallinas Dziesmu svētku estrādē, kas ir lielākā koncertu norises vieta Igaunijā, nav pārdots trīs dienās jau vairākus mēnešus pirms paša koncerta.» «Šī situācija norāda uz to, ka Baltijas valstīs koncertu apmeklētāji, gluži kā tas jau pierasts Rietumeiropā, saprot, ka uz viņus interesējošiem koncertiem biļetes jāpērk laikus. Patlaban koncertu dzīvē vērojams uzplaukums, un jācer, ka šī situācija turpinās attīstīties,» komentē koncertaģentūras FBI direktors Latvijā Mārcis Gulbis.

BDG pašlaik mēģinās pārliecināt «Metallica» menedžmentu atļaut tirgot vēl 5000–10 000 biļešu, taču izredzes ir nelielas. Peters Rabane: «Patlaban galvenais ir garantēt drošību un servisu tiem cilvēkiem, kas jau ir nopirkuši biļetes. Koncertvietā tiks ierīkotas papildu automašīnu stāvvietas, tualetes, ēdienu un dzērienu tirdzniecības vietas. Taču, ja «Metallica» menedžments uzskatīs, ka ir iespēja pārdot papildu biļetes, mēs par to ziņosim.»  

Grupas «Metallica» uzstāšanās Tallinā, turnejas «Escape From the Studio '06» laikā ilgs divas stundas. Koncerts solās būt iespaidīgs tā tehniskā nodrošinājuma un skatuves ziņā — jau trīs dienas pirms koncerta Tallinā sāks būvēt skatuvi. Skaņas un gaismas tehnika, koncertā izmantotā pirotehnika un dekorācijas Tallinā tiks nogādāta gan pa sauszemi — ar iespaidīga izmēra fūrēm, gan pa gaisu — ar kravas lidmašīnu. Lai koncerta apmeklētājiem nodrošinātu redzamību, skatuves abās pusēs tiks izvietoti milzīgi ekrāni.

Pirms grupas «Metallica» koncertā Tallinā uzstāsies velsiešu grupa «Bullet for My Valentine», igauņu industriālās mūzikas pārstāvji «Pedigree» un rokgrupa Tanel Padar & «The Sun».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu