Vorobjovs izlasi vedīs uz Valmieru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas hokeja superlīgas ceturtdaļfinālā Latvijas izlases galvenā trenera trenētā Toljati Lada sestdien un svētdien savā laukumā divreiz piekāpās Magņitogorskas Metallurg un izstājās no cīņas par medaļām. Tas nozīmē, ka Pjotrs Vorobjovs tagad ir brīvs no pienākumu pildīšanas klubā un Latvijā varēs ierasties laikus.

Pirmās divas spēles Lada aizvadīja izbraukumā un, izcīnot uzvaru pirmajā mačā, sērijā ieguva sava laukuma priekšrocības. No izbraukuma atgriezusies ar neizšķirtu 1:1, Lada iegūtās priekšrocības zaudēja pirmajā spēlē savā laukumā – 3:4. Jau sērijas trešās spēles pirmajās minūtēs Lada nonāca neapskaužamā situācijā. Septītajā sekundē ar metienu no centra tika zaudēti pirmie vārti, bet otrās minūtes izskaņā rezultāts bija 0:2. Pakaļdzīšanās izrādījās ļoti veiksmīga, un līdz 30. minūtei rezultāts bija izlīdzināts. Ladai vajadzēja atspēlēties arī no 2:3, un tas izdevās (48. min.), taču no 3:4 (57. min.) vairs nebija ne varēšanas, ne mākas atspēlēties... Vakardienas spēlē Lada visu laiku atradās iedzinējos, un arī šoreiz nespēja izlīdzināt rezultātu. Kaut arī pēdējās divās minūtēs vārtsargs tika nomainīts ar sesto laukuma spēlētāju...

Pjotram Vorobjovam Krievijas čempionāts ir beidzies, un Ladas starts Toljati jau ir novērtēts kā sliktākais pēdējos gados, taču tās vairs nav mūsu problēmas. Aprīļa sākumā Vorobjovs kopā ar Latvijas izlasi uzsāks gatavošanos pasaules čempionātam.

«Esam vienojušies, ka Vorobjovs Rīgā ieradīsies 3. vai 4. aprīlī, lai 5. aprīlī uzsāktu gatavošanos pasaules čempionātam. Pēdējā no sarunām ar Vorobjovu es viņam piedāvāju gatavošanos uzsākt Valmierā vai Ventspilī, un viņš nebija pretī. Tagad tikai jāizvēlas, kurā no pilsētām izlase aizvadīs nedēļu ilgo fiziskās sagatavošanas nometni,» vakar par galvenā trenera ierašanos stāstīja Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu